Ultim

Mezoterapia 

Sintetizeaza toate tehnicilor de injectie existente. „ULTIM” este rezultatul perfect al mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul echipamentelor medicale.

Prin combinarea celor mai inalte tehnologii din domeniul medical si cosmetic, „ULTIM” este raspunsul unic si ideal pentru munca ta zilnica.

3 Programe:

MEZOTERAPIA: pentru „spargere”, punct cu punct sau injectari continue, controlul automat al adancimii si al vitezei va v-a permite sa aplicati o mezoterapie traditionala in siguranta si cu precizie.

EXPERT: Program specific dedicat injectarilor punct cu punct, prin ajustarea adancimii (de la 1 la 13 mm) si a dozei (de la 0,01 ml pana la infinit). Acest program va optimiza eficienta produselor injectate, respectand cu strictete protocoalele existente.

FILLERE: Spre deosebire de orice altceva din lume, „Concerto” este programat sa utilizeze orice fel de umplutura permanenta sau temporara, de orice vascozitate. Acul se misca automat inapoi si lasa o cantitate stabilita de produs direct pe locul marcat.

Ultim