Tehnica injectare

TEHNICI DE INJECTARE Filler Dermafill

https://www.youtube.com/channel/UCCKRm8cztuzvE8Ko3VrT9-w

BUZE

Tehnica recomandata  este  injectarea liniara, fiind cea mai confortabila pentru pacient. Acul este introdus de-a lungul depresiunii pielii iar produsul se injecteaza în momentul eliminarii acului. În functie de tipul de produs utilizat si de adâncimea ridurilor, injectarea va fi mai mult sau mai putin adânca.

Este important ca în momentul injectarii cu Dermafill LIPS, sa fie tratata  întreaga zona bucala (buzele rosii, conturul, ridurile peribucale) pentru a garanta un rezultat armonios. Dermafill LIPS nu trebuie injectat în dermul superficial.

VOLUMUL BUZELOR

Tehnica punct cu punct cantitati mici este recomandata pentru volumul buzelor, prin injectarea a doua sau trei puncte pe buza superioara si unul sau doua puncte pe buza inferioara.

VOLUMUL  FEŢEI – RIDURI  PROFUNDE – RIDURI  SUPERFICIALE

Tehnica recomandata pentru  Dermafill GLOBAL XTRA si Dermafill VOLUME ULTRA este  injectarea liniara/evantai, fiind cea mai confortabila pentru pacient. Acul este introdus de-a lungul depresiunii pielii iar produsul se injecteaza în momentul eliminarii acului. În functie de tipul de produs utilizat si de adâncimea ridurilor, injectarea va fi mai mult sau mai putin adânca

Aceasta tehnica permite modificarea directiei acului si injectarea cu precizie a întregii zone de depresiune printr-un singur punct de injectare. Se introduce acul si se injecteaza produsul retragând acul lent dar nu în întregime, apoi se repozitioneaza acul astfel încât sa fie umpluta întreaga zona.

Este necesara injectarea unei cantitati suficiente de produs pentru  a optimiza rezultatele remodelarii fetei.

 HIDRATAREA

Dermafill REGEN se injecteaza în mod uniform, într-o maniera superficiala în zonele care urmeaza sa fie tratate, folosind tehnica multipunctie.

Se recomanda injectarea unei cantitati suficiente înca de la prima sedinta pentru obtinerea unui efect  maxim si vizibil pentru pacient.

Recomandare: repetarea tratamentului de 2-3/an.