Mezoterapia

Ce este Mezoterapia?

Cea mai noua tehnoligie in materie de estetica din Franta!

VITAL SKIN MEDICAL  www.vitalskinmedical.com

Mezoterapia este un tratament unde injectarea diversilor agenti (medicamente, nutrienti, elemente botanice, enzime si vitamine) se foloseste pentru a trata diverse probleme.

Mezoterapia este o tehnica nedureroasa prin care se injecteaza cantitati mici dintr-o anumita mixtura medicamentoasa continand substante farmaceutice clasice sau homeopate, vitamine, aminoacizi si enzime in mezoderm (stratul mijlociu al pielii). Aceste doze mici de substante sunt injectate prin ace foarte fine in zonele care trebuie tratate.

Aceasta abordare minim invaziva s-a dovedit eficienta in: tratamente cosmetice, intinerire faciala (mesolift), alopecie, celulita.

Barbatii si femeile care tin un sistem complex de dieta, exercitii fizice, nutritie dirijata si balansare hormonala obtin cele mai bune rezultate.

Candidatul pentru Mezoterapie

Orice individ sanatos poate fi candidat pentru Mezoterapie. Gravidele, diabeticii insulinodependenti, persoanele cu boli severe de inima, atacuri cerebrale, cancer in tratament, leziuni cutanate, alergii la compusii pentru Mezoterapie sau cei care iau medicamente anticoagulante nu sunt candidati pentru Mezoterapie.

Beneficii

Fata va arata mai fina, mai luminoasa, mai tânara si mai relaxata. Daca faceti mai multe tratamente la intervale regulate veti observa ca ridurile devin din ce în ce mai fine si mai putin pronuntate iar intervalul dintre injectari va creste.

Exista efecte adverse?

Discomfortul este minim pentru majoritatea pacientilor. Unii pot acuza minima durere locala, senzatie de arsura pentru cateva ore sau roseata si edem temporar iar la cateva zile postprocedura pruritul sau hipoestezaia. La fel ca si in situatia oricarui produs injectabil pot aparea reactii alergice.

Cum se face mezoterapia?

Un tratament obisnuit consta în mai multe injectii aplicate în zona dorita. Definim o anumita zona cam de dimensiunea palmii. Dupa injectie, poate aparea o sensibilitate, o umflatura si un oarecare disomfort care poate dura 1 sau 2 zile.