Magic Pen

Sistem de indepartare a tatuajelor fara laser

Un tatuaj dureaza pentru totdeauna … pana acum. Cei care au trait cu regretul tatuajului au o noua optiune pentru a-si indeparta cu usurinta si in siguranta cerneala nedorita, folosind o tehnologie complet noua pentru indepartarea tatuajului. Acest produs revolutionar este mai bun decat toate cremele standard, laserele și dermabraziunea.

Pentru multi, acele tehnici de invatamant vechi au prezentat dezavantaje considerabile, de la cheltuieli si cicatrici pana la preocupari legate de ceea ce se intampla cu cerneala dupa un tratament. Din cele 45 de milioane de persoane care au tatuaje aproape 20% regreta si doresc sa-si indeparteze cerneala. Cheia este gasirea unei solutii sigure, eficiente si accesibile.

Magic Pen utilizeaza o tehnica brevetata care ofera rezultate superioare in comparatie cu multe alte optiuni de eliminare a tatuajelor existente. Tehnica consta in a face mici puncte pentru a elimina pigmentul tatuajului, cu un spațiu de 5 mm intre fiecare punct. Cerneala nedorita este stearsa folosind produse naturale si un proces special similar cu metodele de tatuaj invers. Tehnologia dizolva cerneala si o elimina din corp, reducand expunerea limfatica. Dupa cateva sesiuni, pacientii sunt liberi de lucrarile de arta nedorite.

Concluzie: Mai eficienta, mai accesibila si mai sigura, aceasta tehnica inovatoare va face clientul mai fericit.

Caracteristici:

  • Cost de achizitie accesibil;
  • Trateaza toate culorile de cerneala;
  • Cost redus de intretinere;
  • 3-4 sesiuni de tratament;
  • Tratament  non-invaziv.

Puncte forte:

Mai putin costisitoare decat laserul, sunt necesare 3 pana la 4 sesiuni. Prin urmare, este mai rapid. Este un produs incolor, indeparteaza eficient toate culorile pigmentului prin injectarea unei solutii brevetate.

Magic Pen