CryoSlim

Remodelarea corpului prin Cryolipoliza!

CRYOSLIM: Utilizeaza o tehnologie noua bazata pe un principiu fizic cunoscut de mai bine de o suta de ani: celulele tesutului adipos (adipocite) sunt mai sensibile decat alte celule la o expunere prelungita la frig. Este un dispozitiv capabil sa provoace apoptoza (moartea si eliminarea adipocitelor) care, de asemenea, este capabil sa pastreze integritatea tesuturilor, fara grasime, pentru a fi fara durere. Pentru a realiza CRYOSLIM au fost necesari mai mult de 20 de ani de experienta in proiectarea si fabricarea dispozitivelor medicale de crioterapie.
Are un design ovoid exclusiv si un sistem patentat de extractie a caldurii unic in lume. Acesta permite CRYOSLIM-ului sa elimine intre 30% si 40% din tesuturile adipoase. Aceasta exclusivitate globala il deosebeste de toate celelalte dispozitive si ofera o satisfactie a pacientului de aproape 100%.

Rezultatele studiului clinic:
– între 30% și 40% din tesuturile adipoase eliminate într-o singură sesiune;
– Fara durere;
– Satisfacția pacientului + + +;
– Fără consumabile.

TEHNOLOGICE: Pentru a traversa tesuturile și a extrage caldura din interiorul adipocitelor, majoritatea dispozitivelor disponibile de pe piata sunt fortate să utilizeze temperaturi foarte scazute la tratament. Atunci cand temperatura este foarte scazuta, celulele fara grasime, in principal ceel facute din apa (sange, limfa, piele, nervi, mușchi) sunt inghetate partial sau total. Un efect ca cel de topire a untului poate chiar forma un volum mare de lichid sub forma de gel. Aceste celule ranite provoaca durere persistenta pacientului si, prin urmare, reticenta continuarii tratamentelor.
Dupa ce a ascultat parerile pacientilor, CRYOSLIM a fost gandit in intregime si proiectat pentru satisfactia si siguranta acestora. A fost conceputa a tehnologie de extragere a caldurii, unica in lume, ce o deosebeste de orice alte dispozitiv. Prin urmare, CRYOSLIM trateaza exclusiv cu temperaturi suportabile corpul si exclude durerea din timpul si după tratament.

SECURITATE: Siguranța este prima prioritate a CRYOSLIM, rezultatele studiilor clinice confirma:
93% dintre pacienti sunt satisfacuti
90% dintre pacienti recomanda sesiunile pentru anturajul lor

CryoSlim

CryoSlim