Concerto

Pistol 2 in 1: mezoterapie si carboxioterapie

Sintetizeaza toate tehnicile de injectare existente. „CONCERTO” este rezultatul perfect al mai mult de 20 de ani de experienta in domeniul echipamentelor medicale.

Prin combinarea celor mai inalte tehnologii, pentru a servi medicina si frumusetea, „CONCERTO” este raspunsul unic si ideal pentru munca ta zilnica.

3 Programe:

MEZOTERAPIA: pentru „spargere”, punct cu punct sau injectari continue, controlul automat al adancimii si al vitezei va v-a permite sa aplicati o mezoterapie traditionala in siguranta si cu precizie.

EXPERT: Program specific dedicat injectarilor punct cu punct, prin ajustarea adancimii (de la 1 la 13 mm) si a dozei (de la 0,01 ml pana la infinit). Acest program va optimiza eficienta produselor injectate, respectand cu strictete protocoalele existente.

FILLERE: Spre deosebire de orice altceva din lume, „Concerto” este programat sa utilizeze orice fel de umplutura permanenta sau temporara, de orice vascozitate. Acul se misca automat inapoi si lasa o cantitate stabilita de produs direct pe locul marcat.

Principalele indicatii estetice: celulita, coadjuvant in tratamentul adipozitatii localizate, riduri, elasticitatea pielii, ovalul fetei, barbia dubla, bustul, bratele, abdomenul, picioarele, genunchii ….

„CONCERTO” in carboxoterapie

  • Acuratete – Singura unitate proiectata cu o piesa de mana care permite controlul adancimii, unghiului si volumului fiecarei injectari.
  • Intuitiv – Sistemul nostru brevetat regleaza automat debitul de gaz in functie de dimensiunea acului.
  • Safe – O injectare progresiva cu masaj simultan. Control total al tratamentului pentru un efect de lunga durata.
  • Complet – “CONCERTO” are 2 moduri de injectare:
    • Manual – pentru fata, ochi, pete intunecate etc.
    • Automat – pentru corp, abdomen, picioare. Controleaza perfect doza de injectare.
  • Universal – Dispozitivul poate fi conectat la orice tip de CO2 – Cilindru sau cartus.

Concerto