Acid hialuronic

Cea mai recenta tehnologie in materie de estetica din Franta!

SBS-MED/ DERMAFILL http://www.dermafill.eu/

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta macromoleculara ce se se gaseste în spatiul intracelular al epidermei. Principala sa functie este de a retine apa si de a-si mari volumul pentru a corecta o depresiune a pielii( riduri, santuri). Dupa colagenul de origine animala sau umana, au aparut pe piata diferite preparate cu acid hialuronic de origine non-animala, care nu necesita testare în prealabil. Acidul hialuronic se afla în corpul nostru  dar cu trecerea timpului scade sinteza lui si pielea îsi pierde elasticitatea si prospetimea. În functie de ce dorim sa corectam vom alege tipul macromolecular ( buze , riduri adanci, riduri fine, etc).

Ce se poate corecta cu un filler cu acidul hialuronic?

Pot fi corectate ridurile de expresie de la nivelul fruntii (în asociere cu toxina botulinica, când e cazul), ridurile aparute de la nas spre buze( nazo-labiale), linia de marioneta (ridurile in coltul gurii), ridurile de la nivelul gâtului, se poate efectua un lifting al sprâncenelor ( în asociere cu toxina botulinica), pot fi reconturati pometii si obrajii, ovalul fetei.

Când este injectat imediat sub piele, acidul hialuronic întinde pielea, o tonifica si creaza o imagine proaspata, cu un aspect mai tânar si mai sanatos.

Cat de mult dureaza efectul?

Acidul hialuronic este o molecula care se resoarbe, asadar efectele sale sunt temporare si dureaza în medie 6-12-18 luni. Produsele injectabile DERMAFILL contin acid hialuronic reticulat, cu o structura moleculara superioara celorlalte existente, ceea ce asigura un grad lent de resorbabilitate , facand ca produsele sa aiba efectul cel mai îndelungat.

De acest lucru s-au convins sutele de pacienti care l-au experimentat!

Cand se observa rezultatele cele mai bune?

Efectul acestei proceduri este vizibil imediat, asa ca veti fi uimiti sa constatati cum ridurile au disparut sau ati obtinut buzele pe care vi le-ati dorit dintotdeauna.

Cu toate acestea, rezultatul final va fi vizibil dupa 10-15 zile de la injectare, acesta fiind timpul necesar pentru ca organismul sa asimileze acidul hialuronic.

 

Beneficii Acid Hialuronic DERMAFILL

Hidrateaza
Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, care actioneaza în profunzime, la nivelul tesuturilor. Astfel, reuseste sa mentina supletea si elasticitatea pielii. Prezent în produsele cosmetice, acidul hialuronic are proprietatea de a retine apa la suprafata pielii. Ceea ce înseamna ca asigura hidratarea necesara tenului.

Umple ridurile
Produsele injectabile pe baza de acid hialuronic fac ridurile mai putin vizibile prin umplere, netezesc imperfectiunile pielii produse de acnee.

Când este injectat în piele, acesta atrage molecule de apa si hidrateaza portiunea respectiva, reducând ridurile si imperfectiunile. Din pacate, efectele acestor tratamente nu sunt permanente deoarece acidul hialuronic se absoarbe de organism. De aceea, aceste tratamente se repeta periodic.

Mareste buzele
Tot cu ajutorul acidului hialuronic putem sa ne marim buzele. Injectat cu moderatie acesta ofera volum buzelor subtiri. Pentru ca exista în mod natural în organism nu are efecte secundare atunci când este absorbit.

Corecteaza liniile de expresie
De asemenea, acidul hialuronic din creme are proprietatea de a corecta liniile subtiri, superficiale din jurul ochilor, a gurii si a fruntii. Însa, rezultatele depind de stilul de viata si de structura pielii.

Corecteaza contururile faciale
Tot cu ajutorul acidului hialuronic injectabil ne putem corecta obrajii si barbia. Efectul tratamentului variaza de la o persoana la alta, iar rezultatele depind de vârsta  si structura pielii.

Beneficiile injectarii acidului hialuronic dureaza în general câteva luni, deci nu sunt permanente. Ca atare, tratamentul se repeta în functie de dorintele pacientilor si de substanta injectata.

Care sunt efectele adverse si posibilele complicatii ale procedurii?

Chiar daca este o interventie medicala minim invaziva, injectarea cu acid hialuronic nu este lipsita de efecte adverse. Indiferent ca injectia se face in buze sau in alte zone ale corpului, pentru indepartarea imperfectiunilor, exista o serie de efecte secundare postinterventie, care in general dispar in cateva ore sau zile:

  • inrosire locala;
  • invinetire;
  • umflare locala.

Printre complicatiile sau efectele nedorite care apar in urma injectarii cu acid hialuronic in buze, dar care sunt destul de rare, se numara:

  • deplasarea substantei in zone adiacente;
  • posibile asimetrii, care necesita corectare ulterioara.

Acidul hialuronic este bine tolerat de organism si este lipsit de efecte secundare majore care pot da nastere infectiilor sau complicatiilor grave de sanatate.

Se elimina in mod natural din corp dupa maximum un an de la injectare.